Contact :  040 848 80 69 | info@yourlive.nl

Feest organiseren? Evenementenbureau YourLiVe events helpt u graag!

YourLiVe verzorgt al sinds 2003 het entertainment op honderden feesten en evenementen per jaar. Van een gezellige bruiloft in Brabant tot een verjaardag in Overijssel en van een kleinschalig bedrijfsfeest in de eigen kantine in Groningen tot een personeelsfeest voor 500 gasten in een eventlocatie in Amsterdam,
wij zijn er geweest.

We hebben in al die tijd al vele feest- en evenementenlocaties gezien en kunnen u dan ook prima adviseren welke locatie het beste aansluit bij uw wensen en budget. Dankzij onze expertise op het gebied van entertainment, licht en geluid en decoratie kunnen we echter ook uw eigen pand ombouwen tot een sfeervolle eventlocatie. Aangezien evenementen in het eigen bedrijfspand niet onder de werkkostenregeling vallen kan dit een zeer interessante optie zijn.

Tijdens al die honderden feesten en evenementen hebben we al veel dingen gezien die goed gingen, maar ook heel veel dingen die niet goed gingen. Gasten die niet goed ontvangen worden en zelf maar moeten uitzoeken waar ze heen moeten, geen barmedewerkers achter de bar, stapels lege glazen die niet opgeruimd worden, een toespraak van de directeur die niet te verstaan is door slechte techniek, entertainment dat totaal niet past bij de doelgroep, een cateraar die allerlei luxe hapjes serveerde voor een groep vrachtwagenchauffeurs die veel liever een bal gehakt of een sateetje hadden gewild enzovoorts... wij hebben het allemaal al meer dan eens meegemaakt.

Door al deze ervaring weten we precies wat gasten willen en waar het mis kan gaan. Zorg dat u die fouten niet maakt bij de organisatie van uw feest of evenement en huur één van onze eventmanagers in om u te adviseren of desgewenst de gehele organisatie van uw evenement over te nemen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we ook u kunnen helpen uw feest of ander evenement tot een onvergetelijke happening te maken!

 
webdesign