Contact :  040 848 80 69 | info@yourlive.nl

Dj's en drive-in-shows

YourLiVe entertainment verzorgt al sinds 2003 honderden dj's en drive-in-shows per jaar op de meest uiteenlopende feesten en locaties door heel Nederland.

Van een bruiloft in een Limburgs kasteel tot een bedrijfsfeest in de Rotterdamse Euromast, van een apres-ski party bij een Amsterdamse studentenvereniging tot een carnavalsavond in een Brabantse kroeg en van een 50e verjaardag bij mensen thuis in Nijmegen tot een 25 jarig huwelijksfeest in een Fries partycentrum, onze dj's en drive-in-shows hebben er voor een topfeest gezorgd.

Wij bieden onze dj's en drive-in-shows vooral aan via onze eigen websites, waarvan www.djhuren.nl de bekendste is. Daarnaast wordt de YourLiVe drive-in-show ook verkocht door diverse artiesten- en evenementenbureaus, cateraars, locaties en andere tussenpersonen. We hebben dan ook een speciaal gedeelte op onze website om hen daarbij te ondersteunen.

De YourLiVe drive-in-show kan ook onder uw eigen naam verkocht worden, bijvoorbeeld als "huismerk drive-in-show" of als roadshow. Indien gewenst kan deze zelfs volledig worden aangepast aan uw wensen en/of huisstijl. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen logo op onze meubels of een op maat gemaakt decordoek achter de discotheek? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle informatie over onze YourLiVe drive-in-show vindt u op de eigen website van deze show.

drive in show drive-in-show driveinshow
 
webdesign